Wil jij ons helpen om de beste bib van Vlaanderen en Brussel 2019-2020 te worden?

Zoals jullie allemaal weten, zijn we met bibliotheek De Factorij genomineerd om ‘de Beste Bibliotheek van Vlaanderen en Brussel 2019-2020’ te worden.

We weten best dat we niet perfect zijn, maar toch doen we elke dag ons best mensen verder te helpen met een leuk boek of een straffe film, om hen vervolgens met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Als jullie ons graag willen steunen dan kunnen jullie van 1 tem 31 augustus je stem uitbrengen via volgende link: https://www.bibliotheekblad.nl/

Wij zijn jullie alvast eeuwig dankbaar!

De winnaar van de NBD Biblion Award wordt bekendgemaakt tijdens ‘Informatie aan Zee’ in Oostende op 19 september 2019. Deze bib mag zich dan twee jaar lang ‘de Beste Bibliotheek van Vlaanderen en Brussel 2019-2020’ noemen.

De verkiezing van de Beste Bibliotheek van Vlaanderen en Brussel is een initiatief van het Nederlandse vakblad Bibliotheekblad en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de VVBAD (Sectie Openbare Bibliotheken).

Deze prestigieuze wedstrijd wordt al een geruime tijd in Nederland gehouden, in België wordt deze voor de vierde keer georganiseerd.

Alvast bedankt voor jullie stem!

Het De Factorij bib-team