Jeugdboekenfeest

Op zondag 19 mei 2019 vieren wij feest in de bib! En we hebben een grondige reden! Dit jaar hebben we voor de 15e keer meegedaan aan de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV). En het was een recordjaar, maar liefst 808 kinderen van Zaventem, Sterrebeek en Sint- Stevens- Woluwe hebben deelgenomen aan deze leesjury!

En dat vieren wij..

Vanaf 14.30u. hebben we activiteiten gepland. Je kan lekkere fruitbrochettes komen maken, met een knotsgekke zelfgemaakte koksmuts op je hoofd. Tussendoor kan je even meedoen met onze leuke bib-quiz, om daarna te poseren voor magische foto's bij ons green screen.

Om 16u. sluiten we af met een knallende prijsuitreiking die begeleid zal worden door onze burgemeester Ingrid Holemans en schepen Dirk Philips. Onze KJV- juryleden die gestemd hebben krijgen dan een pakje, de klassen die deelgenomen hebben aan het memoryspel tijdens de Jeugdboekenmaand worden ook in de bloemetjes gezet.

En we maken ook de winnende kunstenaar van onze kaftpapierwedstrijd bekend.

Daarna is er tijd voor een hapje en een drankje.

Het wordt een drukke en spannende dag!

Wil je graag deelnemen aan de activiteiten? Vergeet je zeker niet in te schrijven via Bibliotheek@zaventem.be

Hopelijk tot dan, in bibliotheek De Factorij!