Dienstverlening ten tijde van CORONA

Update dienstverlening Bibliotheek De Factorij & filiaal Sterrebeek

Voor Bibliotheek De Factorij:

Vanaf dinsdag 02/06 zal het gebouw van de bib heropend worden met beperkte dienstverlening

In deze fase van de heropening zal u enkel materialen kunnen uitlenen en inleveren. Voor alle details over de veiligheidsmaatregelen die genomen werden en richtlijnen die gelden voor bezoekers aan de bib, klik hier

Voor het filiaal in Sterrebeek:

Zullen in eerste instantie inleverdagen georganiseerd worden voor materialen (boeken, dvd’s, cd’s) die momenteel uitgeleend zijn.

Deze inleverdagen gaan door op ZONDAG 24/05 van 10u - 12u30 en  WOENSDAG 27/05 van 15u-18u.

Op deze dagen kan je enkel materiaal terugbrengen  Je kan nog géén nieuw materiaal uitlenen.

Vanaf zondag 07/06 organiseert het filiaal Sterrebeek een eigen afhaalsysteem, takeaway-bib.

Van dan af kan je, elke zondag tussen 10-12u, terecht in de bib om aangevraagde pakketten met nieuw materiaal op te halen en dit tot de bib heropent.

(!) Pakketten aanvragen kan je (vanaf ma 25/05) via mail bibliotheek@zaventem.be of telefonisch 02/307 72 82

Maak een lijstje met materialen die je wenst uit te lenen op basis van beschikbaarheid in onze online catalogus.

Stuur je wenslijst door per mail/telefonisch en vermeld “Takeaway-bib STERREBEEK”, je naam, bibpasnummer en telefoonnummer. Of geef je wenslijstje

af in de bib.

Je wordt telefonisch of per mail verwittigd wanneer je pakket voor je klaarligt in de bib.

Materialen terugbrengen kan je eveneens elke zondag van 10-12u.

Op woensdag en zaterdag is het filiaal in Sterrebeek niet open.

Hou je gezond en hopelijk tot snel!

het bib-team