Dienstverlening ten tijde van CORONA

UPDATE dienstverlening Bibliotheek De Factorij & filiaal Sterrebeek

Voor Bibliotheek DE FACTORIJ:

De bib is geopend voor het publiek.

Alle details over de veiligheidsmaatregelen die genomen worden en welke richtlijnen er gelden voor bezoekers aan de bib, vindt u hier.

Sinds zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen in: winkels en winkelcentra, bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken, vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Voor het FILIAAL STERREBEEK:

Gezien het toenemend aantal Corona-besmettingen en de beperkte oppervlakte van het filiaal te Sterrebeek, kunnen we noch voor de bezoekers noch voor het personeel een veilige dienstverlening garanderen.

Daarom werd besloten om opnieuw te werken met een AFHAALBIB vanaf woensdag 04/11, en dit zolang de toestand dat vraagt. De bib zal dus niet langer geopend zijn voor het publiek op zijn normale openingstijden.

Vanaf 04/11 kan je, elke woensdag tussen 14-19u, terecht in de bib om aangevraagde pakketten met nieuw materiaal op te halen. En dit tot de bib heropent.

(!) Op zaterdag en zondag  is de bib niet open.

Pakketten aanvragen kan vanaf dinsdag 03/11.

Maak een lijstje met materialen die je wenst uit te lenen op basis van beschikbaarheid in onze online catalogus.

Stuur je wenslijst door per mail: bibliotheek@zaventem.be of telefonisch: 02/307 72 82 en vermeld je naam, bibpasnummer en BIB STERREBEEK.

Of geef je wenslijstje op woensdag af in de bib.

Je wordt per mail (of telefonisch) verwittigd wanneer je pakket klaarligt in de bib.

Nog  vragen? Mail naar bibliotheek@zaventem.be of bel 02/307 72 82

Hou je gezond & tot snel!

het bib-team