Wie is wie?

We stellen je graag voor aan ons bibteam!

De bibliotheekmedewerkers staan allemaal voor jullie klaar aan de infobalie, tussen de rekken of in de bureaus op de eerste verdieping.

Bij WIe?

Marina Van Lombeek is bibliothecaris en leidt alles in goede banen.

Annemie Cloots zorgt voor de poëzie- en toneelcollectie en het Taalpunt Nederlands; onze collectie voor anderstalige volwassenen en kinderen. En ze is de drijvende kracht achter onze jaarlijkse Poeziewedstrijd.

Brigitte Dignef vormt de non-fictieafdeling voor volwassenen.

Marleen Smets zorgt voor de tijdschriftencollectie en jullie IBL-aanvragen.

Danièle Girondeau werkt op de volwassenenafdeling en zorgt voor de fictiecollectie.

Caro Haijen staat in voor de stripcollectie, 'Graphic Novels'  en is coördinator van de Leesjury.

Polly Duchateau is verantwoordelijk voor de collectie 'Young adults' en cd-collectie. Daarnaast zet zij zich met hart en ziel in voor onze jonge Leeshelden

Alicia Griffiths vormt de jeugdcollectie, coördineert de scholenwerking en organiseert activiteiten voor de jeugd. Onze databank en computersystemen kennen nog maar weinig geheimen voor haar. 

Eva-Beth Gozin geeft vorm aan onze collectie documentaires, fictie- en jeugdfilms. Ze houdt jullie op de hoogte van alle activiteiten in de bib via onze website & sociale media. Wil je meer weten over onze Tabletcafés en Schrijvers op zondag, spreek haar gerust aan in de bib. 

Inès Verstraete is verantwoordelijk voor onze collectie anderstalige literatuur en de e-boekencollectie.

Els Bockaert en Anne Thysens vervoegden sinds kort ons team. Zwaai gerust eens naar ze als je langs de balie loopt.

Veronique Moens en Winnie Uwimana zorgen ervoor dat onze bibliotheken er elke dag piekfijn uitzien.

We zijn daarnaast heel blij met alle hulp van onze vrijwilligers Marie-Thérèse Schroyens, Rita Pinoy, onze voorlezers en onze jobstudenten.

Recent gingen Diana Busselaar en Christine Buisseret na jaren van trouwe dienst op pensioen. We wensen ze veel dolce far niente in de toekomst!