Digitale prenten-boeken

Ontdek hier Fundels! Onze digitale prentenboeken en eerste leesboeken voor kinderen met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen.

 

 

 DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS, VOOR EEN ONTSPANNEN EN LEERZAME ZOMER

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels.

Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar.

Fundels zomer 2

Wat is het?

Ben je op zoek naar een interactieve manier om je kinderen (meer) te laten lezen? Dan is Fundels iets voor jou! Fundels zijn digitale prentenboeken en eerste leesboeken (AVI-boeken) maar ook spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. Want Fundels is spelenderwijs leren. 

De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Dankzij de bibliotheek kan elk lid jaarlijks 7 Fundels gratis ontlenen. Elke titel kan je 4 weken bijhouden.

 

Hoe kan ik gratis Fundels lezen?

Begin te lezen in 4 eenvoudige stappen:

  1. Download de Fundels-app voor Windows, MAC, iOS of Android
  2. Klik op het 'de Bib'-logo en meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel
  3. Kies het boekje dat je wil lezen
  4. Klik op ‘lenen’ om het boekje te downloaden op je toestel

Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan.

Veel leesplezier!