Dvd
Engels
Titel
Jackass forever
Regisseur
Jeff Tremaine
Acteur
Johnny Knoxville
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, © 2022
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
92 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
8719372015179

Besprekingen

Ouder, maar niet wijzer. Johnny Knoxville en de rest zijn terug voor de meest waanzinnige Jackass tot nu toe. Bereid je voor op nieuwe niveaus van onvolwassenheid met hulp van dappere vrienden en gaststerren. Hun extreem waanzinnige grappen en levensgevaarlijke stunts laten je lachen tot het serieus pijn gaat doen. Sommigen leren het nooit. 'Jackass' werd van 2000-2002 als tv-serie uitgezonden door MTV en bood een reeks stompzinnige, pijnlijke maar ook grappige situaties en smerige stunts, uitgevoerd door een groepje volwassen mannen onder leiding van Johnny Knoxville. Daarna volgden er een aantal speelfilms, waaronder: 'Jackass presents Bad grandpa'.* Beoordeling IMDb: 7/10.

Over Jeff Tremaine

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Christopher William Adach from London, UK

Jeffrey James Tremaine (4 september 1966) is een Amerikaans regisseur van film- en televisieproducties.

Hij is, samen met Johnny Knoxville en Spike Jonze, maker van het MTV-programma Jackass. Tremaine regisseerde de films Jackass: The Movie en Jackass Number Two, Jackass 3D en Jackass Forever en later ook de Jackass-"spin-off" Wildboyz. Hij was ook uitvoerend producent van het MTV-programma Rob & Big.

Lees verder op Wikipedia