Boek Nederlands

Did I mention I love you?

Estelle Maskame (auteur), Sabine Mutsaers (vertaler)

Did I mention I love you?

Estelle Maskame (auteur), Sabine Mutsaers (vertaler)
  • Vanaf 15 jaar
In de reeks:
Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in ov
Titel
Did I mention I love you?
Auteur
Estelle Maskame
Vertaler
Sabine Mutsaers
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Did I mention I love you?
Uitgever
Amsterdam: Moon, © 2016
398 p.
ISBN
9789048834754 (paperback)

Besprekingen

Did I mention I love you?

Eden heeft al drie jaar niks van haar vader gehoord, maar dan krijgt ze de kans om de zomer bij hem in Californië door te brengen. Eerste twijfelt ze, vooral omwille van de manier waarop haar vader haar moeder en haarzelf in de steek liet. Maar de zomer in Californië doorbrengen, is wel een erg verleidelijk idee. Zeker omdat er wat tienerprobleempjes zijn met de vriendinnen op het thuisfront.

Al op dag één maakt Eden kennis mat haar twee lieve stiefbroertjes, met een tof meisje in de straat en tot slot ook met haar oudste stiefbroer Tyler. Die laatste blijkt een echte eikel te zijn. De manier waarop hij onbeschoft de buurtbarbecue verstoort, is verschrikkelijk. En toch trekken Eden en Tyler steeds vaker met elkaar op. Ze weten dat een relatie tussen hen niet kan, maar de liefde is moeilijk tegen te houden. Ze verzetten zich tegen hun gevoelens voor elkaar en proberen alles voor de buitenwereld verborgen te houden, al is dat geen gemakkelijke opgave!

Naast deze…Lees verder