Boek
Nederlands
Bourne's achtervolging van de moordenaar Lennon, die geheimen heeft over zijn veleden, plaatst hem uiteindelijk tegenover een organisatie die de kracht van hackers en desinformatie wil inzetten om politieke en sociale resultaten te boeken.
Titel
Het Bourne offer
Auteur
Brian Freeman
Naar het werk van
Robert Ludlum
Vertaler
Martin Jansen in de Wal
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Bourne sacrifice
Parallelle titel
Robert Ludlum's Het Bourne offer
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2023
351 p.
ISBN
9789021036656 (paperback)

Besprekingen

Een thriller uit de reeks over Jason Bourne.Geen moordenaar is zo gevaarlijk of zo wreed als de moordenaar die zichzelf Lennon noemt. Bourne gelooft dat hij een schimmige nieuwe werkgever heeft, de Piramide.De enige aanwijzing naar de plannen van de Piramide is een jonge Duitse vrouw, die in Washington werd vermoord op weg naar een geheime bijeenkomst. Maar de identiteit van de vrouw blijkt een leugen te zijn en de nieuwsberichten over haar dood zijn vreemd verdraaid. Bourne krijgt maar één kans om Lennon te pakken te krijgen en het web van de Piramide te ontrafelen. Vlot, vaardig en zeer toegankelijk geschreven. Met expliciete geweldsscènes.Brian Freeman (Chicago, 1963) is een Amerikaanse schrijver.

Over Brian Freeman

Brian Freeman (Chicago, 28 maart 1963) is een Amerikaans auteur van psychologische thrillers met als hoofdpersonen Jonathan Stride en Serena Dials.

Brian Freeman is geboren in Chicago, Illinois. Hij is in 1984 aan het Carleton College magna cum laude afgestudeerd. Voordat hij als auteur bekend werd, was hij director of marketing en public relations bij het internationale advocatenkantoor Faegre & Benson. ZIjn debuutroman Immoral (in het Nederlands vertaald als "Verdorven") verscheen in 2005. Deze roman won de Macavity Award voor de beste debuutroman, en hij was finalist voor de Edgar Award. Zijn boeken worden verkocht in 46 landen, en zijn beschikbaar in 17 talen. Hij dankt zijn oma en zijn tekenleraar van de 8e grade voor zijn succes.

Brian Freeman woont tegenwoordig in St Paul, Minnesota en is getrouwd met Marcia Freeman.

Lees verder op Wikipedia

Suggesties