Tabletcafé 2021- Leren werken met Android smartphone of tablet

In dit tabletcafé gaan we op basis van jullie vragen dieper in op het leren werken met een Android smartphone of tablet. In deze sessie komen enkel basisvragen aan bod (zoals de knoppen van het toestel leren gebruiken, een app openen en afsluiten, een app installeren, enz.). Deze sessie is dus bedoeld voor wie nog weinig ervaring heeft en nog geen lessen gevolgd heeft. Gevorderde gebruikers verwijzen we graag door naar de tabletcafés op zaterdagen, die verder bouwen op de basiskennis.

Let op: deze sessie is enkel bedoeld voor wie een Android tablet of smartphone heeft (of in de toekomst eentje wil kopen). Ben je niet zeker, vraag dan even na bij familieleden of in de winkel waar je je toestel kocht.
Breng je tablet en/of smartphone volledig opgeladen mee.

Het Tabletcafé is volledig gratis. Inschrijven is verplicht, dat kan aan de balie (02/307 72 82) in de bib of door een mailtje te sturen naar bibliotheek@zaventem.be

Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. 

Indien de workshop niet kan doorgaan in de bib (Coronamaatregelen) kan je online de webinar volgen. Je krijgt dan van ons een link doorgestuurd per e-mail.